nl-NL

REVOLUTIONAIR SALARIS REKEN HULPMIDDEL

De salaris rekenhulpmiddel in geïntegreerd in de "Tacho Manager" bij www.truckcontroller.com

Instellingen

  • Automatische berekening van het bruto salaris voor bestuurders, rechtstreeks volgens de chauffeurs bestanden van de tachograaf
  • De gebruikte valuta is de lokale valuta van elk land.
  • Ideaal voor zelfstandige chauffeurs en bedrijven met tot wel duizenden chauffeurs.
  • Het systeem is gebaseerd op een enkele revolutionaire algoritme met precieze waarde voor 16 landen: alleen de numerieke waarden zijn op maat van elk land. Het systeem is geconfigureerd met het minimumloon van elk land en kan worden aangepast voor elke gebruiker om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen.

Het salaris bestaat uit de volgende parameters

  • Vooruitbetaalde salaris voor chauffeurs

  • Basis salaris: inclusief extra's , gewerkte dagen en ziekte. Het ondersteund ook uurloon ipv een basis salaris. Het systeem laat de gebruiker ook bepalen wat men verstaat onder "werk"

  • Overuren zijn onderverdeeld in: normale overuren, dag -nacht, vrije weekdagen en wettelijke feestdagen. Berekeningen kunnen elke maand gemaakt worden, elke twee manden, elke 3 maanden of elk half jaar.

  • Kosten: kunnen samengevoegd worden in het salaris. Elk Europees land welke bezocht wordt kan een verschillende hoogte dragen. De berekening is gebaseerd op het rijden en rust perioden welke meer nadruk legt op "per dag". Dit staat het systeem toe om vrije dagen automatisch te berekenen (zonder zelf handmatig iets in te voeren) en niet de kosten tijdens vrije dagen te betalen, geheel automatisch.

  • Accommodatie : kan in het salaris verwerkt worden. U kunt het uitleggen als: "de nachten waarin de chauffeur niet reed en recht heeft tot accommodatie"

  • Extra salaris voor de toepassing van de Duitse wet, tijdens de reizen naar Duitsland, voor de toepassing van de Noorse wet, tijdens de reizen naar Noorwegen en klaar voor de toekomstige toepassing in Frankrijk. U kunt configureren wat "in transit" is voor Duitsland.

Onthoudt dat alleen de tachograaf bestanden erkend worden door Europa als bewijs van rijtijden.

Het systeem geeft managers de controle, met alle details binnen handbereik, zeker als ze verscheidene bedrijven houden in meedere landen

Om het systeem perfect te laten werken, moet de chauffeur in de tachograaf het land veranderen elke keer bij het passeren van de grens. Het is ook aangeraden dat de chauffeurs het land updaten aan het begin en aan het eind van een periode.

In geval van een rechtszaak tegen het bedrijf door chauffeurs, kan Guretruck een specialist verschaffen naar de rechtbank om de verdediging over de rapportage te voeren (we hebben hier veel ervaring mee)

Download PDF-brochure