hu-HU

FORRADALMI BÉRSZÁMÍTÓ ALKALMAZÁS

A Bérszámító, „Tacho Manager” felületébe integrált alkalmazás, mely a www.truckcontroller.com honlapján található.

BEÁLLÍTÁSOK

  • Automatikus bruttó bér számítás a tachográf vezetői fájljainak segítségével.
  • Számítás az adott országban használatos fizetőeszköz alapján.
  • Ideális magánvállalkozók, vagy akár több ezer fős flották számára.
  • A rendszer egy forradalmi algoritmuson alapul, amelybe 16 ország pontos számszerű értékei kerültek bevitelre. A rendszer az egyes országokban hatályos minimálbér alapján konfigurált, de értékei szabadon változtathatók, hogy minden vállalkozás igényeit kielégíthessék.

A fizetés a következő paraméterekből tevődik össze

  • Fizetési előleg sofőrök számára.

  • Alapfizetés: beleértve a túlórát, munkanapokat és betegszabadságon töltött napokat. Kiegészítő órabér alapfizetés helyett. A rendszer lehetővé teszi, hogy a munkaadó meghatározza, mit tekint “munkában töltött időnek”.

  • Túlóra lehet: általános túlóra, nappali, esti, heti pihenőnapra eső, illetve nemzeti ünnepnapra eső munkavégzés. A számítások elvégezhetők minden hónapban, illetve minden második, harmadik, vagy hatodik hónapban.

  • Az egyéb kiadások a fizetésbe illeszthetők. Minden európai országhoz más és más értékek rendelhetők. A számítások vezetési és pihenő idők szerint történnek, mely sokkal pontosabb, mint a “napok szerinti” számítás. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer automatikusan számolja a szabadnapokat (kézi bevitel nélkül), így teljesen automatikus módon nem kell bért fizetnie a szabadnapok során.

  • A szállás teljes mértékben fizetésbe illeszthető. Megadható, hogy a sofőr mikor nem vezetett és így mely esetekben jogosult szállásra.

  • Kiegészítő bér a német jog szerint és a norvég törvényeknek megfelelően, a francia szabályozásra felkészítve! Beállíthatja mi minősül “tranzitnak” Németország területén.

Csak a tachográf fájlok képeznek bizonyítékot a vezetési idők vizsgálata terén!

A rendszer alkalmas különböző országokban található fióktelepek egyszerű kezelésére! Teljes kontroll a cégvezetők kezében!

A rendszer tökéletes működéséhez a sofőröknek szükséges az adott ország tachográfban történő regisztrálása. Fontos, hogy az adott periódus kezdő és végpontja között is frissítsék az információkat.

A sofőrök vállalkozásokkal szembeni követelése esetén a Guretruck szakértőket küld a bíróság elé, akik a területen szerzett tapasztalatuknak köszönhetően megvédik a jelentés pontosságát.

Töltse le a PDF Brosúrát