da-DK

REVOLUTIONERENDE lønberegningsværktøj

Lønberegneren er integreret i "Tacho Manager" på www.truckcontroller.com

Egenskaber

  • Automatisk beregning af bruttolønnen for chauffører direkte fra chaufførens filer fra fartskriveren
  • Den valuta, der anvendes, er den lokale valuta i hvert land
  • Ideel til både selvstændige chauffører og op til tusindvis af chauffører
  • Systemet er baseret på en enkelt revolutionær algoritme med præcis værdi for 16 lande; kun de numeriske værdier er skræddersyet til hvert enkelt land. Systemet er konfigureret med mindstelønnen i de enkelte lande, og kan tilpasses til den enkelte bruger for at imødekomme behovene hos hvert selskab

Lønnen består af følgende parametre

  • Forudbetaling af løn for chauffører

  • Grundløn: herunder overtid, arbejdsdage og sygedage. Understøtter også timebetaling i stedet for grundlønnen. Systemet tillader brugeren at definere, hvad "arbejde" er.

  • Ekstra timer er opdelt i: normale ekstra timer, dag -nat, ugentlig fridage og helligdage. Beregninger kan foretages for hver måned, hver anden måned, hver tredje måned eller hvert halve år.

  • Udgifter: kan inkorporeres i lønnen. Hvert europæisk land kan have forskellige værdier tildelt. Beregningen er baseret på køre- og hviletider, som er mere magtfulde end "om dagen". Dette gør det muligt for systemet at beregne ferien automatisk (uden at skulle indberette noget manuelt selv), og system undlader automatisk at afregne udgifter under ferie.

  • Indkvartering: kan inkluderes i lønnen. Du kan definere, hvad der forstås som "de nætter, hvor chaufføren ikke kørte og havde ret til indkvartering."

  • Under transport i Tyskland, er der mulighed for at tilskrive chaufføren løn i overensstemmelse med den tyske mindsteløns loven. Endvidere er der mulighed for betaling af ekstra løn under transport i Norge, i overensstemmelse med den norske mindsteløns loven. Systemet er også klar til at blive anvendt i overensstemmelse af den franske mindsteløns loven, som endnu ikke er trådt i kraft. Du kan konfigurere, hvad der er "i transit" i Tyskland.

Husk, at det er kun udskrifterne fra fartskriveren, der anerkendes som bevis i gennem hele Europa.

Systemet giver lederne kontrollen ved at placere alle detaljerne lige foran dem - især hvis de har afdelinger i forskellige lande. For at få det optimale ud af systemet, skal chaufførerne ændre landekoderne på fartskriveren for hver gang, de krydser en grænse.

Det anbefales også, at chaufførerne opdaterer landet i begyndelsen og slutningen af perioden.

I tilfælde af fordring mod selskabet fra chaufførerne, kan Guretruck sende en ekspert til domstolene eller retten for at forsvare gyldigheden af rapporten (vi har stor erfaring på dette område).

Download PDF brochuren