bg-BG

Инструмент за изчисляване на заплати

Калкулатор на заплата е интегриран в “Tacho Manager” в www.truckcontroller.com

Настройки

  • Автоматично изчисляване на брутна заплата за шофьори, директно от файловете на тахографа
  • Използваната валута е местната валута на всяка страна.
  • Идеален както за фрийлансъри, така и за компании с хиляди шофьори.
  • Системата се основава на единен революционен алгоритъм с точна стойност за 16 страни: само числови стойности са съобразени с всяка страна. Системата е конфигурирана с минималната работна заплата във всяка страна и може да се промени за всеки потребител, за да отговори на нуждите на всяка компания

Заплатата се определя по следните параметри

  • Предварително заплащане за шофьори

  • Основна заплата: включително екстри, работни дни и болнични. Също допълнително заплащане на час, вместо основна заплата. Системата позволява на потребителя да определи какво е "работа".

  • Допълнителните часове са разпределени в: нормални екстра часа, ден -нощ, празнични дни през седмицата и на официални празници. Изчисленията могат да бъдат направени за всеки месец, на всеки два месеца, на всеки три месеца или на всеки шест месеца

  • Разходи: могат да бъдат включени в заплатата. Всяка посетена европейска страна може да има различна възложена стойност. Изчислението се основава на най- силното време за шофиране и почивка "на ден". Това позволява на системата да изчислява празниците по автоматичен начин (без да трябва да се записват ръчно), а не да заплати разходите по време на почивка по автоматичен начин.

  • Настаняване: може да се включи в заплатата. Можете да определите кои са: "нощите, когато водачът няма да шофира и има право на настаняване"

  • Допълнителни заплати с прилагане на немското законодателство, по време на пътуванията в Германия. Допълнителни заплати за прилагане на норвежкото законодателство, по време на пътуванията в Норвегия. Готови за бъдещо прилагане във Франция. Можете да конфигурирате това, което е "транзитно" в Германия.

Не забравяйте, че само в Европа са признати тахографските файлове, като доказателство за времето на каране.

Системата позволява на мениджърите да упражняват контрол, давайки им лесен достъп до всички детайли, особено ако имат клонове в различни страни

За перфектното функциониране на системата, водачите трябва да променят страната в тахографа, когато прекосяват граници. Препоръчва се също, шофьорите да актуализират страната в началото и в края на периода.

В случай на искания на шофьорите срещу компанията, Guretruck може да изпрати експерт до Съда, който да защити валидността на доклада (имаме богат опит в тази област).

изтеглете PDF брошура